ΚΥΠΕΛΛΟ Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Κρίνονται τα εισιτήρια του Τελικού

Τα δυο εισιτήρια του Τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας κρίνονται την Μεγ. Τρίτη 03 Απριλίου 2018. Στο Γήπεδο Πολεμίου ο Άρης Πολεμίου υποδέχεται τον Korantina Homes Παφιακό στον επαναληπτικό του 3-1 που κέρδισαν οι Παφίτισσες στην Τεχνική Σχολή Πάφου την προηγούμενη Τετάρτη.

Οι «πράσινες» ζητούν νίκη 3-0 ή 3-1  για να οδηγήσουν τον ημιτελικό στο χρυσό σετ (σ.σ. κρίνεται στους 15 πόντους).Αντίθετα, ο Korantina Homeas Παφιακός πάει στο Πολέμι για νέα νίκη ή να εξασφαλίσει δυο «χρυσά» σετ που θα τον στείλουν στον Τελικό. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο δεύτερος ημιτελικός όπου στο Γήπεδο του Γυμνασίου Αγ. Αθανασίου η Ε.Ν.Α.ΑΘ. υποδέχεται τον Πανιδαλιακό. Την προηγούμενη Τετάρτη οι Λεμεσιανές κέρδισαν στο Δάλι με 0-3 και απέκτησαν προβάδισμα.

Οι «πορτοκαλί» του Ιδαλίου πάνε στη Λεμεσό για να πετύχουν ότι αι οι αντίπαλες να κερδίσουν δηλαδή με 0-3 ή 1-3 και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ. Οι «κοκκινόμαυρες;» ψάχνουν δυο σετ για να πάνε Τελικό. Ο μεγάλος ημιτελικός αρχίζει στις 19:30.

Ο Τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Απριλίου σε γήπεδο που θα οριστεί από την ΚΟΠΕ.

Λεζ, Η ομάδα του Άρη Πολεμίου σε αναμνηστική φωτογραφία με το τρόπαιο της δευτεραθλήτριας.

 

Please follow and like us: