Στα ημιτελικά οι πρωταθλήτριες

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets  ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3  (22-25, 20-25, 18-25)
Η Ανόρθωση δυσκολεύτηκε στο Κλειστό «Νίκος Σολωμονίδης» αλλά πήρε με δεύτερη νίκη την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών τη Μεγ.Τρίτη απέναντι στην Robo Markets ΑΕΛ. Οι «γαλάζοκίτρινες» ολοκλήρωσαν με αξιοπρεπή εμφάνιση τη σεζόν.

Πραγματικό ντέρμπι το πρώτο σετ με την Robo Markets ΑΕΛ να αποδίδει εξαιρετικά απέναντι στις πρωταθλήτριες. Ωστόσο, η «Μεγάλη Κυρία» πήρε το σετ με 22-25 και πέτυχε το 0-1 μέσα στη Λεμεσό.

Η Ανόρθωση έλεγξε τον αγώνα και το δεύτερο σετ και παρά την πίεση που δέχθηκε από τις «γαλαζοκίτρινες» κέρδισε με 20-25 και εξασφάλισε την πρόκριση τα ημιτελικά.

Οι πρωταθλήτριες ήταν καλύτερες και στο τρίτο σετ ολοκληρώνοντας τη διαδικασία πρόκρισης κερδίζοντας με 18-25 και τον αγώνα 0-3 σετ.

Robo Markets  ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Σπύρου, Βόρονα, Κωνσταντινίδου, Σαγιά ,Κχαταρασβίλι, Παύλου – Λίμπερο: Αραούζου – Αλλαγές: Nτόντσουκ, Πεχλιβάνη, Κατσουνωτού.

AΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):Πατσέκο,  Σταυρινίδου, Βασιλείου, Καετάνο, Χριστοπούλου, Μπούραζερ – Λίμπερο: Δαϋίδ. –Αλλαγές: Kakoyr;h, Kόρντουν, Χριστοδούλου.

Λεζ: Δεύτερη νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά για την Ανόρθωση.

Please follow and like us: