Σχεδόν να κάνουν το απίστευτο οι Ντζίμης – Γεώργιος

Μετά από ένα παιγνίδι των 56 λεπτών που πήγαινε πραγματικά πόντο με πόντο, σε ένα κατάμεστο από 4,000 θεατές γήπεδο, οι πρωταθλητές μας άγγιξαν το θαύμα αλλά έχασαν “στα σημεία” από τους Νεοζηλανδούς αδελφούς O’Dea με 1-2 sets (21-16, 19-21, 11-15).

 

Ενώ όλοι περίμεναν την ομάδα από την Νέα Ζηλανδία να κερδίσει εύκολα τον αγώνα, οι αθλητές μας είχαν άλλη άποψη. Κερδίσαμε το πρώτο σετ 21-16 και αν είχαμε λίγη τύχη στο δεύτερο σετ, ενώ το σκορ ήταν 19-20, μετά από μια εκπληκτική άμυνα και με την άμυνα εξουδετερωμένη το “σουτ” του Jimmy βγήκε λίγο έξω, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο τρίτο σετ.  Το τρίτο σετ συνεχίστηκε με τους ίδιους ρυθμούς,  πόντο με πόντο, μέχρι το 10-10. Κάπου εκεί χάσαμε την λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας, με τους Νεοζηλανδούς να κερδίζουν δύο πόντους με μπλόκ, εκεί που σε όλο τον αγώνα είχαν μόλις 3 (μπλοκ). Φαίνεται ότι κάπου εκεί κρίθηκε και το παιγνίδι, αφού η πίεση ήταν πλέον πολύ μεγάλη.

Αξίζει να σημειωθεί η MVP απόδοση το Δημήτρη Αποστόλου που είχε 19/31 επιθέσεις, 17 άμυνες και ένα μπλόκ.

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές μας γιατί έπαιξαν ένα απίστευτο πραγματικά αγώνα. Θα πρέπει τώρα να αφήσουν την απογοήτευση και συγκεντρωθούν στο αυριανό τους πρόγραμμα που θα κρίνει και την συνέχεια μας στους αγώνες αυτούς.

 

Please follow and like us: