Νέα μεγάλη επιτυχία για το μπιτς βόλεϊ της Κύπρου

Οι επιτυχίες του Κύπρου στο μπιτς βόλεϊ γυναικών διαδέχονται η μία την αλλά μετά από την κατάκτηση της  τέταρτης θέσης στους κοινοπολιτειακούς αγώνες με το δίδυμο Αγγελοπούλου/Κωνσταντίνου αλλά και της πέμπτης από την ομάδα ανδρών Αποστόλου/Χρυσοστόμου.

Η σημερινή μεγάλη είδηση μας έρχεται από το παγκόσμιο τουρνουά τύπου Star 2 στην Phnom Penh της Καμποτίας το διάστημα 4-6 Μαίου 2018 όπου η Μαριώτα Αγγελοπούλου με συμπαίκτρια αυτή τη φορά το ανερχόμενο ταλέντο στο μπιτς βόλεϊ, την 13χρονη Ντάρια Γκουσάροβα, έχουν κερδίσει τη θέση στο κυρίως ταμπλώ της διοργάνωσης και αυτό οφείλεται στη συνολική συγκομιδή πόντων που έχουν μαζέψει στις μέχρι τώρα διεθνείς συμμετοχές τους.

Αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία γιατί είναι η πρώτη φορά που γυναικεία ομάδα μπιτς βόλεϊ καταφέρνει να προκριθεί εκτός Κύπρου σε παγκόσμια διοργάνωση και να μπει στο κυρίως ταμπλώ με βαθμολογία.

 

Στη φωτογραφία ο πίνακας του κυρίως ταμπλώ όπου η κυπριακή ομάδα ξεκινά από την 13η θέση και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του γυναικείου μπιτς βόλεϊ στην Κύπρο.

Please follow and like us: