Αιώνιοι στον Τελικό μετά από 34 χρόνια

Μετά από 34 χρόνια οι δυο αιώνιοι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια συγκρούονται στον 44Ο Τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας. Ο μεγάλος αγώνας (ζωντανά από τη Cytavision) θα αρχίσει στις 20:00 την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία.

Οι δυο ομάδες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με προπονήσεις που θα γίνουν στο Στάδιο και παρουσιάζονται πανέτοιμες για τον Τελικό.

Το ΑΠΟΕΛ θέλει να διεκδικήσει το Κύπελλο που λείπει από τη βιτρίνα του από το 1985, ενώ η Ομόνοια μετά την απώλεια του πρωταθλήματος θέλει το Κύπελλο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Γιάννη Μέλκα μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Green Air Παφιακού είναι σε άριστη ψυχολογία και θέλουν τον τίτλο. Ο κόουτς θα βασιστεί στους Χρυσοστόμου, Παμπακά, Λούνα, Βερίσιμο, Μίτιτς, Χαμαγιούν, Παντελή με εναλλακτικές λύσεις τους νεαρούς Λαγού, Κυπριανού, Φαρχάν και τον πιο έμπειρο Π. Χρυσοστόμου.

Η Ομόνοια έχει πιο βαθύ ρόστερ και μια πλειάδα καλών πετοσφαιριστών όπου ο κόουτς Γ. Καλματζίδης θα βασιστεί για τον Τελικό. Ο Σιντιμπέ θα είναι ξ αιχμή του δόρατος των «πρασίνων»  με συμπαραστάτες τους Φιλάρντι, Μπέγκρει, Αχ. και Σωτ. Πετρακκίδη, Αλεξίου, Παπαχριστοδούλου, Προδρόμου, Αδάμου, Σαββίδη και Αντωνιάδη.

Λεζ.: Φάση από το ντέρμπι που έγινε τον Φεβρουάριο.

Please follow and like us: