Σούπερ δίδυμο Μανωλίνα – Ζώγια στο Μόναχο

Σούπερ δίδυμο αποδεικνύεται στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα του Beach Volley που διεξάγεται στο Μόναχο το δίδυμο Ζώγια Κωνσταντοπούλου – Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Οι δυο πετοσφαιρίστριες στον Ά Όμιλο που συμμετέχουν πέτυχαν τη Δευτέρα 09 Ιουλίου δυο νίκες θέτοντας γερές βάσεις διάκρισης.

Στον πρώτο αγώνα κέρδισαν τις Γερμανίδες Κλίγκε και Κόρντζιτζερ νούμερο 1 του ταμπλό με 2-1 σετ (25-23, 21-17 και 15-13) σε μια μάχη 58 λεπτών. Ακολούθως, οι Μανωλίνα και η Ζώγια κέρδισαν τις Πολωνές Ντούντα και Λοντέλ με 2-1 (21-10, 19-21,15-13) σε 46 λεπτά και πήραν τη σπουδαία νίκη.

Την Τρίτη στις 10:40 το πρωί οι δυο παίκτριες θα αγωνιστούν με τις Αμερικανίδες Kόπολλα και Nας που επίσης κέρδισαν τη Δευτέρα τις Γερμανίδες και Πολωνές. Η εμπειρία που απέκτησαν οι δυο παίκτριες παίζοντας μαζί στο Πόρετς τις βοήθησε για να μπορέσουν να πάνε προετοιμασμένες στην Πανεπιστημιάδα.

Ο Ομοπσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας χαρακτήρισε σπουδαία ημέρα τη σημερινή για το Βeach Volley λέγοντας ότι οι τέσσερεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες λένε πολλά. Ειδικά, για τις Μανωλίνα και Ζώγια είπε ότι κληρώθηκαν σε ένα απίστευτα δύσκολο Όμιλο και οι νίκες τους αποκτούν άλλη σημασία. Ο κόουτς είπε ότι οι δυο κοπέλες έπαιξαν εκπληκτικά.

Please follow and like us: