Ολοκλήρωσε η Εθνική Ανδρών U17 στην Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 07 Αυγούστου η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών U 17 στην Ελλάδα με αφορμή τις υποχρεώσεις τον ερχόμενο Ιανουάριο για τους Αγώνες της Α’ Φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 που θα διεξαχθεί από 08-13 Ιανουαρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών από τις 04 Αυγούστου 2018 που η Εθνική βρέθηκε στην Αθήνα ο κόουτς Χρίστος Πούλακκος πήρε μια γεύση από τους 14 παίκτες που πήρε μαζί του δοκιμάζοντας και τα αρχικά του πλάνα. Το επόμενο διάστημα η προετοιμασία θα εντατικοποιηθεί και θα μπουν νέα στοιχεία στο πρόγραμμα, μέσα και από τα φιλικά παιχνίδια.

Οι αγώνες των ομίλων είναι στα πλαίσια του πρώτου γύρου. Ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί το διάστημα 25-28 Απριλίου 2019 και η τελική φάση θα γίνει τον Ιούλιο (10-31) του ιδίου έτους.
Στη Ζώνη της Κεντρικής Ευρώπης (ΜEVZA, Middle European Volleyball Zonal Association) και στα δυο πρωταθλήματα συμμετέχουν οκτώ χώρες (7 μέλη της ζώνης και η Κύπρος) που θα χωριστούν σε δυο ομίλους των τεσσάρων ομάδων μετά από κλήρωση τον Οκτώβριο.

MEVZA (Middle European Volleyball Zonal Association)
H ζώνη της Κεντρικής Ευρώπης ιδρύθηκε το 2005 με έδρα τη Βιέννη στην Αυστρία και μαζί με τις υπόλοιπες ζώνες της Ευρώπης εντάχθηκε στην CEV.

Τα μέλη της είναι 7 (Αυστρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σλοβακία, Σλοβενία). Πρόεδρος της MEVZA είναι ο Αυστριακός Κάρλ Χάντζλ.

Λεζ. Η Εθνική ανδρών U17 σε αναμνηστική φωτογραφία στην Αθήνα.

Please follow and like us: