Β. Κουτουλέας: «Το Βeach Volley ταιριάζει στον Κύπριο»

Απόλυτα ικανοποιημένος για την πορεία των έξι κυπριακών ομάδων στη Ζώνη Μικρών Κρατών Ευρώπης στο Λιχτενστάϊν εμφανίστηκε ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών – Ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Κουτουλέας. Μιλώντας στην κάμερα του ΡΙΚ1 ο Μεσσήνιος τεχνικός ανέφερε:

«Άνκαι δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, θεωρώ ότι στο Λιχτενστάϊν είχαμε πάρα πολλά θετικά όπως: Δυο χρυσά μετάλλια, ένα αργυρό, ένα χάλκινο, οκτώ στους 12 αθλητές που πήραν μετάλλιο ήταν Κύπριοι, δυο φορές ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος, πάλεψαν μέχρι τέλους δυο ομάδες μας να μπουν στα ημιτελικά, ενώ χάθηκε στο πάρα κάτι να έχουμε κυπριακούς τελικούς τόσο σε Άνδρες, όσο και Γυναίκες».

Ο κ. Κουτουλέας ανέφερε ότι «όταν ήλθα έβαλα στόχο μου τις διακρίσεις στο Beach Volley με δεδομένο ότι λόγω συνθηκών είναι δύσκολη η διάκριση στη σάλα. Πρέπει να επενδύσουμε στο Beach Volley για να έλθουν οι επιτυχίες».

Ο κόοουτς δεν ξέχασε ούτε την Ομοσπονδία ευχαριστώντας τον πρόεδρο Δρα Μιχάλη Κρασιά, τον γενικό διευθυντή Λίνο Πετρίδη, τον Βίκτωρα Γκουσάροφ που βοηθά τις ομάδες Beach Volley «χωρίς τη βοήθεια της Ομοσπονδίας δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά» είπε. Ο κ. Κουτουλέας χτύπησε καμπανάκι λέγοντας ότι «οι επιτυχίες αναγκάζουν τα γραφεία να κάνουν και άλλα για το Beach Volley».

Please follow and like us: