Α Ανδρών: Δυο αγώνες για όλα τα γούστα

Με δυο αγώνες λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων  Ομόνοιας και Παφιακού αρχίζει την Πέμπτη και Παρασκευή 07- 08 Δεκεμβρίου 2017 η 8η – πρώτη στον Β Γύρο του πρωταθλήματος  ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας. Το ΑΠΟΕΛ μετά τον άδοξο αποκλεισμό από το Cev Challenge Cup πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την  Pokka ΑΕ Καραβά, (Πέμπτη 20:30) ενώ στο Φρέναρος την Παρασκευή η τοπική Ολυμπιάς φιλοξενεί την Ανόρθωση. (ώρα έναρξης 20:00). Οι αγώνες Παφιακός – Αναγέννηση Δ. και Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΑΠΟΕΛ
Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες εάν θέλουν να υλοποιήσουν τους στόχους. Οι γηπεδούχοι για να ελπίζουν σε κάτι θετικό στο Β’Γύρο και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν στα ψηλά.

Οι «κιτρινόμαυροι» το τελευταίο διάστημα έδειξαν σημάδια ανάκαμψης και θα προσπαθήσουν να πετύχουν  μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη.  Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε στη Λεμεσό για το διπλό ώστε να ανέλθουν προσωρινά στην κορυφή και να πάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι της Δευτέρας με την Ομόνοια.

Στον Α Γύρο κέρδισε το ΑΠΟΕΛ με 3-0. Τον αγώνα θα διαιτητεύσοθυν οι Α. Δανιήλ και Α. Κωνσταντινίδης με παρατηρητή διαιτησίας τον Γ. Σοφοκλέους.

Φρέναρος – Ανόρθωση την Παρασκευή

O αγώνας Ολυμπιάς Φρενάρους – Ανόρθωσης είναι ο μοναδικός που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Ομόνοιας και Παφιακού. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής – πρώτης του Β Γύρου και θα δεξαχθεί στη σάλα του Γυμνασίου Φρενάρους στα 20:00.

Φαβορί στα χαρτιά είναι η Ανόρθωση που θέλει ένα πολύ καλύτερο Β Γύρο άνκαι η Ολυμπιάς είναι σκληρό καρύδι στην έδρα της.

Στον Α Γύρο κέρδισε δύσκολα η Ανόρθωση με 3-1 σετ. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Γ. Παπαγεωργίου – Α. Κολοκοτρώνης με παρατηρητή διαιτησίας τον Π. Τοφή.

Please follow and like us: