Η Εβίτα καλύτερη νεάνιδα το 2017

Την τιμητική του έχει το κυπριακό βόλεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018. Οι νεαροί πετοσφαιριστές Σωτήρης Σιαπάνης και Κωνσταντίνος Σκορδής, αλλά και οι πετοσφαιρίστριες Εβίτα Λεωνίδου και Ντάρια Κουσάροβα θα βραβευτούν στην εκδήλωση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για τον καλύτερο Έφηβο και Νεάνιδα αθλήτρια.
Η Εβίτα Λεωνίδου ανακηρύχθηκε από την ΚΟΕ ως η καλύτερη νεάνιδα αθλήτρια για το 2017 και θα βραβευτεί από την ΚΟΕ την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο στις 19:00.

H Eβίτα Λεωνίδου γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2000 στη Λεμεσό. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα και στελεχώνει τη γυναικεία ομάδα των «γαλάζιων», αγωνίζεται σαν λίμπερο και ακραία, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Γυναικών. Τελευταία της παρουσία η συμμετοχή στον πρώτο γύρο τν προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 στο Τσέρκασι της Ουκρανίας.

Η νεαρή αθλήτρια αποτελεί μέλος και των Εθνικών ομάδων Beach Volley όπου από την ηλικία των 13 ετών αποτελεί μέλος των ομάδων με πολλές διεθνείς συμμετοχές.

Please follow and like us: