Καλύτερος έφηβος του 2017 ο Σωτήρης Σιαπάνης

Την τιμητική του έχει το κυπριακό βόλεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018. Οι νεαροί πετοσφαιριστές Σωτήρης Σιαπάνης και Κωνσταντίνος Σκορδής, αλλά και οι πετοσφαιρίστριες Εβίτα Λεωνίδου και Ντάρια Κουσάροβα θα βραβευτούν στην εκδήλωση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για τον καλύτερο Έφηβο και Νεάνιδα αθλήτρια.
Το βόλεϊ έχει την τιμητική του στις βραβεύσεις της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για το έπαθλο των καλύτερων Εφήβων και Νεανίδων για τα ομαδικά αθλήματα του 2017.

Ο Σωτήρης Σιαπάνης  ανακηρύχθηκε από την ΚΟΕ ως ο καλύτερος έφηβος αθλητής για το 2017 και θα βραβευτεί από την ΚΟΕ την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο στις 19:00.
Ο Σωτήρης Σιαπάνης  γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2001 στη Λεμεσό. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας και στελεχώνει την  εφηβική και ανδρική ομάδα των «ερυθρολεύκων», αγωνίζεται σαν λίμπερο και ακραίος, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής  Εφήνων Τελευταία του  παρουσία η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στην Άναπα της Ρωσίας.

Εκεί ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του αφού ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ του Ομίλου μας απέναντι  σε Πολωνούς, Ρώσους και Σλοβένους, πέμπτος πανευρωπαϊκά  και πρώτος σε όλους τους ομίλους στη θέση του ακραίου.

Ο Σωτήρης Σιαπάνης αποτελεί μέλος και των Εθνικών ομάδων Beach Volley όπου ν αποτελεί μέλος των ομάδων με πολλές διεθνείς συμμετοχές σε Κύπρο και εξωττερικό.

Please follow and like us: