ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΠΑΠ Β ΑΝΔΡΩΝ: Μάχη Ε.Ν.Παραλιμνίου – Α.Ο.Διόνυσος

Το ενδιαφέρον παιχνίδι Ε.Ν.Παραλιμνίου –  Α.Ο.Διόνυσος σχηματίστηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών που έγινε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Ο αγώνας που είναι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης θα είναι μονός και η ομάδα που θα κερδίσει θα αναμετρηθεί με το νικητή του έτερου ζευγαριού των προημιτελικών Φοίνικα Πύλας – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. Γηπεδούχος στον ημιτελικό θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Φοίνικας Π. – Ολυμπιάδας Ν.
Στα ημιτελικά πέρασαν χωρίς αγώνα Εθνικός Λατσιών και ΑΠΟΚ που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Οι αγώνες θα διεξαχθούν μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Πολυνίκεις του θεσμού στα 26 χρόνια διεξαγωγής του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών είναι η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με έξι κατακτήσεις.  Τέσσερεις φορές κατέκτησε το Κύπελλο η Ολυμπιάς Φρενάρους, δυο φορές οι Διόνυσος Στρουμπιού, AE Kαραβά και Ε.Ν.Παραλιμνίου και μια φορά οι: Ζήνωνας Λλαρνακας Αχιλλέας Κ.,  Απόλλων, Αναγέννηση Δερ., Μαραθώνας Κ.Β., α ΑΠΟΚ Κύπρου και  Άρης Λεμεσού.

Please follow and like us: