Άλμα σωτηρίας η Αναγέννηση

ΘΕΣΕΙΣ 7-8

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. 3-2  (25-18, 22-25, 25-18, 23-25, 17-15)

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπως μας συνηθίζουν οι δυο ομάδες που κρίθηκε στο τάι – μπρέικ η Αναγέννηση Δερύνειας μέσα στη Σάλα της κέρδισε την Ολυμπιάς Φρενάρους με 3-2 σετ και έκανε το σπουδαιότερο βήμα για την παραμονή της. Η νίκη έστω και πολύ δύσκολη έδωσε προβάδισμα τριών νικών έναντι καμιάς της Ολυμπιάς. Ωστόσο, η ομάδα του Φρενάρους θα τα δώσει όλα στον επόμενο αγώνα στο Φρέναρος για να κερδίσει και να μείνει ζωντανή.


Πολύ καλό το ξεκίνημα της Αναγέννησης που κατάφερε να κερδίσει το σετ με 25-18 και ταυτόχρονα να πάρει το ψυχολογικό προβάδισμα του 1-0. Η ομάδα της Ολυμπιάς όταν έμεινε πίσω στο σκορ έχασε τον ρυθμό της.

Η Ολυμπιάς έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο σετ δείχνοντας αποφασισμένη να μην παραδώσει τα όπλα. Ο αγώνας απέκτησε ωραίο ρυθμό αφού «πράσινοι» και «κοκκινόμαυροι» έδωσαν πολλές μάχες για να πάρουν το σετ. Τελικά, οι Φρεναρίτες κέρδισαν με 22-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1 σετ.

Η Αναγέννηση δεν επηρεάστηκε από την τροπή που πήρε το δεύτερο σετ και το γεγονός ότι το έχασε. Στο τρίτο επανήλθε και με όπλο την εμπειρία αι την έδρα κέρδισε με 25-18 και προηγήθηκε με 2-1 σετ.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν εκ νέου στο τέταρτο σετ. Η Ολυμπιάς Φρενάρους δεν τα παράτησε αλλά αντίθεα διεκδίκησε μέχρι τέλους το σετ και το πήρε με 23-25. Ταυτόχρονα, ισοφάρισε τον αγώνα σε 2-2 και τον οδήγησε στο τάι – μπρέικ.

Το πέμπτο σετ έφθασε σε υψηλά επίπεδα με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα αλλά την Αναγέννηση να κερδίζει με 17-15 και τον αγώνα που διήρκησε δυόμισι και πλέον ώρες με 3-2 σετ.


ΑΝΑΓ
ΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.(Γ. ΛΑΙΟΣ): Γκρόενβελντ, Καραγιάννης, Μπράβο, Στέποβιτς, Κ.. Παπαϊωάννου, Χριστοφή – Λίμπερο: Χρ. Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Στέκας, Τοφής.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.(Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Αδάμου, Στρούγκαρ, Γιανούζοβιτς, Αγκέλοφ, Φιλίπας, Πέτρου – Λίμπερο: Πρωτοπαπάς. – Αλλαγές: Πιντιλίε.

Λεζ. Παίκτες της Αναγέννησης Δ. σε προηγούμενο πανηγυρικό στιγμιότυπο.

Σε αγώνα για την Β Γυναικών η Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου κέρδισε στην Τεχνική Σχολή Λάρνακας τον Μαραθώνα Κ.Β. με 1-3 σετ (25-15,20-25, 19-25, 22-25).ολυμπιασ φρεναρουσ

Please follow and like us: