Πέμπτη η Αναγέννηση Δ.

Στον Όμιλο διαβάθμισης η Αναγέννηση Δερύνειας εξασφάλισε την Τρίτη 13 Μαρτίου την 5η θέση και πρώτη του Ομίλου, ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα υποβιβάστηκε ο Εθνικός Λ.

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  Δ. – ΘΟΙ 3-0 (25-16, 25-21, 25-23)
Στην 5η θέση και πρώτη του Ομίλου 5-8 τερμάτισε η Αναγέννηση Δερύνειας μετά τη νίκη της επί του ΘΟΙ Αυγόρου στη Σάλα Δερύνειας με 3-0 σετ μια αγωνιστική πριν από το φινάλε. Οι «πράσινες» ήταν καλύτερες επικρατώντας δίκαιότατα.

Δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου στο πρώτο σετ οι «πράσινες». Επιβλήθηκαν κατά κράτος στο γειτονικό ντέρμπι με 25-16 και προηγήθηκαν δίκαια με 1-0 σετ.

Το ΘΟΙ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο δεύτερο σετ, αλλά η Αναγέννηση έδειξε ωριμότητα και πήρε το σετ με 25-21 κάνοντας ταυτόχρονα το 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ οι «μελανόλευκες» πάλι ήταν καλές, αλλά οι «πράσινες« έλεγξαν το σετ κερδίζοντας με 25-23 καιτον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  Δ.(Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Γκρίμπαν, Δημητρίου, Μπράουν, Μάγνι, Αντωνίου , Παπαγιάννη – Λίμπερο: Παρπούνα. – Αλλαγές: Χατζηθωμά.

ΘΟΙ ΑΥΓ.(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χαραλάμπους, Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνου, Τζιανουδάκη,Μιχαήλ,  Χρίστου  – Λίμπερο: Kούτα. – Αλλαγές: Xρυσάνθου, Χατζηκωνσταντίνου, Κάρυου.

Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε
ΓΥΜΝ. ΛΑΤΣΙΩΝ: ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 1-3 (19-25, 21-25, 25-23, 21-25)
Η ομάδα της Νεάπολης ήταν απόλυτα σοβαρή στο πρώτο σετ κερδίζοντας με 19-25 δείχνοντας ότι πήγε στα Λατσιά χωρίς να υποτιμήσει τον Εθνικό που τα έδωσε όλα. Ωστόσο, η προσφυγική ομάδα πήρε το σετ με 19-25 γράφοντας το 0-1 σετ.

Η Ολυμπιάδα επιβλήθηκε και στο δεύτερο σετ άνκαι η ομάδα των Λατσιών πάλεψε πολύ και έχασε κάποιες άμυνες που στοίχισαν το σετ με 21-25. Η Ολυμπιάδα πέτυχε το στόχο να βάλει θεμέλια νίκης.

Στο τρίτο σετ ο Εθνικός έδειξε τα «δόντιά» του και παίζοντας εξαιρετικά κέρδισε με 25-23 μειώνοντας σκορ. Ωστόσο, άμεσα επανήλθε η Ολυμπιάδα και επιβλήθηκε στο τέταρτο με 25-21 εξασφαλίζοντας τη νίκη με  1-3 σετ.

ΕΘΝΙΚΟΣ Λ.  (ΕΥ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Φραγκιαδάκη, Κωνσταντίνου, Σολωμή, Τίλει, Χριστοδούλου, Ττέκκη – Λίμπερο: Δαϋίδ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ): Γ. Μαραγκού, Χαραλάμπους, Οικονομίδου,  Προκοπίου,Ντίπερν, Ψιλογένη, – Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Κωνσταντίνου.

Βαθμολογία σε 19 αγώνες: 1. Αναγέννηση Δ. 30 2. Ολυμπιάδα Ν. 25, 3. ΘΟΙ Αυγ. 12, 4. Εθνικός Λ. 00.

Λεζ. Οι παίκτριες της Αναγέννησης Δ. σε πανηγυρικό στιγμιότυπο. Κατέκτησαν την 5η θεση στο πεωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας.

Please follow and like us: