Ματσάρες στη Β Ανδρών

Η νίκη του ΑΠΟΚ επί της Ε.Ν.Π. την περασμένη εβδομάδα έδωσε άλλη διάσταση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας. Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Γ Γύρου θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018  δυο ντέρμπι φωτιά για την άνοδο.

Οι τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και παράλληλα την  άνοδο έχουν δύσκολες αποστολές,  ενώ θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι Εθνικού Λ. – Ολυμπιάδας Ν. στις 20:00 στη Σάλα Σ. Μέσσιος. Ο Εθνικός είναι δεύτερος με 25 βαθμούς και η Ολυμπιάδα τρίτη με 22.

Η πρωτοπόρος, αλλά ισόβαθμη με τον Εθνικό Ένωση φιλοξενεί σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα τον Α.Ο. Διόνυσο στο Γήπεδο Πσαραλιμνίου στις 19:30. Oι «βυσσινί» θέλουν τη νίκη για να εκμεταλλευτούν  το αποτέλεσμα του ντέρμπι, αλλά ο Διόνυσος είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα.

Ο τρίτος αγώνας της ημέρας θα γίνει επίσης στις 19:30 στην Πύλα όπου ο Φοίνικας θα υποδεχθεί την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής ΑΠΟΚ.

Η βαθμολογία σε 11 αγώνες: 1. Ε.Ν.Π. 25, 2. Εθνικός Λ. 25, 3. Ολυμπιάδα Ν. 22, 4. Α.Ο. Διόνυσος 18, 5. ΑΠΟΚ 08, 6. Φοίνικας 00.

λΕΖ. Η ομάδα του ΑΠΟΚ όπως παρατάχθηκε στη νίκη επί της Ε.Ν.Π.

Please follow and like us: