Νίκη ψυχολογίας το ΘΟΙ – Άνετα η Αναγέννηση

Νίκη ψυχολογίας ενόψει Κυπέλλου
ΣΑΛΑ «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΘΟΙ ΑΥΓ. 1-3 (20-25, 18-25, 32-20, 18-25)
Νίκη ψυχολογίας και γοήτρου καταφερε να πετύχει το ΘΟΙ Αυγόρου στην 20η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας φεύγοντας με το διπλό από τη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή», αφού κέρδισε την Ολυμπιάδα Ν. με 1-3 σετ. Οι δυο ομάδες θα τα πουν σε διπλές αναμετρήσεις στο Κύπελλο. Η Ολυμπιάδα τερμάτισε στην 6η θέση με 25 βαθμούς και το ΘΟΙ στην 7η με 15 βαθμούς.


Το ΘΟΙ Αυγόρου έδειξε αντοχές και επιβλήθηκε μετά από ένα πολύ καλό πρώτο σετ μέσα στη Σάλα Νεάπολη –Επιστροφή της Ολυμπιάδας Ν. με 20-25 σε 28 λεπτά. Οι «μελανόλευκες» έδειξαν αρετές, ενώ οι «μπλε» έμειναν πίσω στο σκορ και απώλεσαν το σετ.

Το δεύτερο σετ έμοιαζε σε πολύ μεγάλο βαθμό με το πρώτο. Το ΘΟΙ ήταν καλύτερο κερδίζοντας με 18-25 αποκτώντας «μαξιλαράκι» δυο σετ.

Φοβερή εξέλιξη και τροπή είχε το τρίτο σετ με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν σε όλη τη διάρκειά του. Τελικά, η Ολυμπιάδα επικράτησε με 32-30 σε 38 λεπτά και μείωσε σε 1-2.

Στο τρίτο σετ το ΘΟΙ επανήλθε και κέρδισε με 18-25 εξασφαλίζοντας και τη νίκη με 1-3 σετ.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (ΧΡ ΣΙΑΝΤΡΗΣ):
Γ. Μαραγκού, Χαραλάμπους, Οικονομίδου, Ντίπερν, Ψιλογένη, Προκοπίου,- Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού. – Αλλαγές:

 ΘΟΙ ΑΥΓ.(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χαραλάμπους, Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνου, Τζιανουδάκη, Μιχαήλ, Χρίστου – Λίμπερο: Kούτα.

Εύκολη επικράτηση
ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ 3-0 (25-11,25-15, 25-06)
Η Αναγέννηση Δερύνειας κέρδισε τον Εθνικό Λατσιών στην έδρα της με 3-0 σετ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά στην 5η θέση. Αντίθετα, ο Εθνικός Λατσιών ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμολογική συγκομιδή. Από τη νέα χρονιά ο Εθνικός  θα αγωνίζεται στη Β Κατηγορία Γυναικών.

Καταφανώς ανώτερη η Αναγέννηση Δερύνειας στο πρώτο σετ και κατάφερε σε 23 λεπτά να κερδίσει 25-11 γράφοντας το 1-0 σετ απέναντι στον αξιόμαχο Εθνικό.

Οι «πράσινες» του Λ. Λοϊζου , παρά τις αλλαγές αφού χρησιμοποιήθηκαν οι Λουκά και Χατζηθωμά δεν επηρεάστηκαν «καθαρίζοντας» και το δεύτερο σετ 25-15 ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0. Η προσπάθεια του Εθνικού Λ. συνεχίστηκε και σε αυτό το σετ.

Στο τρίτο σετ η Αναγέννηση Δερύνειας έπαιξε  πολύ καλό βόλεϊ, ενώ ο Εθνικός δεν κατάφερε να ακολουθήσει στο σκορ. Μοιραία, οι γηεδούχες κέρδισαν 25-06 και τέλειωσαν τον αγώνα με 3-0 σετ σε λιγότερο από μια ώρα και 20 λεπτά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Λ. ΛΟΪΖΟΥ): Γκρίμπαν, Δημητρίου, Μπράουν, Μάγνι, Αντωνίου – Λίμπερο: Οικονόμου. – Αλλαγές: Λουκά, Χατζηθωμά.

ΕΘΝΙΚΟΣ Λ.(ΕΥ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Λουκά, Φραγκιαδάκη, Κωνσταντίνου, Σολωμή,Τίλει,Χριστοδούλου –Λίμπερο: Δαϋίδ.

Please follow and like us: