Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΚΥΠΡΟΣ (Γ) – ΓΕΩΡΓΙΑ (Γ)

Διαιτησία

Β' Διαιτητής
Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
A' Επόπτης
Μ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
B' Επόπτης
Ν. ΤΖΙΑΚΟΥΡΗΣ
A' Σημειωτής
Α. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ
Β' Σημειωτής
Σ. ΚΑΙΜΑΚΛΙΩΤΟΥ
Παρ. Αγώνα
Π. ΤΟΦΗ

Γήπεδο

Πανεπιστήμιο Κύπρου
Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά, Κύπρος, 1678

Preview

«Έγραψε» ιστορία η Κύπρος – Διέλυσε τη Γεωργία στο Silver League

Η Κύπρος «έγραψε» ιστορία. Στην παρουσία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Αλεξάνταρ Μπόρισιτς «διέλυσε» την Εθνική Γεωργίας με 3-0 για την 3η αγωνιστική του Silver League και πέτυχε την πρώτη νίκη στο θεσμό.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Εθνικής μας στο παιχνίδι. Με σήμα κατατεθέν το δυνατό μπλοκ προηγηθήκαμε με 16-06 μη αφήνοντας περιθώρια στις Γεωργιανές. Το σετ συνεχίστηκε με το ίδιο τέμπο με την Εθνική να προηγείται με +12 19-07 και να κερδίζει εύκολα 25 -10 σε 21 λεπτά.

Η μορφή του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, αλλά η Γεωργία κατόρθωσε να προηγηθεί 10-13, αλλά η Εθνική Κύπρου ανέτρεψε τα δεδομένα και προηγήθηκε 21-16 για να κερδίσει με 25-19 σε 24 λεπτά για το 2-0 σετ.

Η Εθνική μας άρχισε καλύτερα το τρίτο σετ παίζοντας με την ψυχολογία στα ύψη και προηγήθηκε 03-01. Η κακή υποδοχή όμως έφερε τις Γεωργιανές στο +3 07-10. Ωστόσο, οι παίκτριες του Γιάννη Νικολάκη αντέδρασαν και με την Ζακχαίου, αλλά και άσο της Σταυρινίδου προηγήθηκαν 17-12. Η Εθνική κράτησε το προβάδισμα και κέρδισε το σετ με 25-19 σε 23 λεπτά και τον αγώνα με 3-0 σετ.

 

KΥΠΡΟΣ (Γ. Νικολάκης): . Α. Χαραλάμπους Γ. Σταυρινίδου, Α. Ιορδάνους, Κ. Ζακχαίου,Ι. Λεωνίδου, Μ. Κωνσταντίνου – Λίμπερο: Χρ. Δαϋίδ, Ε. Mοσφιλιώτη, Αλλαγές: Ε. Λεωνίδου.

ΓΕΩΡΓΙΑ (Paata Uluberashvili): Μ. Gabrindasvili, A. Tevdoradze, . L. Simonia, . A. Kaladadze, Lobzhanidze, Markarashvili – Λίμπερο: N.Koraevi – Αλλαγές: Diasamidze, Ulumbelashvili, M. Beriasvili.

 

Προηγούμενες Συναντήσεις

Ημερομ.Ομ. ΕντόςΑποτέλεσμαΟμ. ΕκτόςΏρα

Λεπτομέρειες

Ημερομ. Ώρα Κατηγορία Χρονιά ΑΦ
04/06/2019 7:30 pm Ευρωπαϊκά 2018-2019 2
Scroll to Top