Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

October 15, 2019

Στην ΑΕ Καραβά ο Renzo Yordani Sanchez

«Kαραβιώτης» παραμένει ο Bενεζουελάνος Renzo Yordani Sanchez.Ο πετοσφαιριστής συνεχίζει στην ΑΕ Καραβά και θα την βοηθήσει για μια καλή πορεία στη νέα σεζόν. Ο  Sanchez είναι κεντρικός 34 ετών με ύψος 2.02.

Στην Robo Markets η Kύπρια Myroslava Gryban

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την Robo Markets ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού απέκτησε και μάλιστα έχοντας κυπριακό διαβατήριο την Myroslava Gryban. Η έμπειρη πετοσφαιρίστρια έκανε το ντεμπούτό της στον αγώνα του Σούπερ Καπ με την Ανόρθωση. Η Gryban αγωνίζεται πολλά χρόνια στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Στον UCLan Cyprus Φοίνικα Πύλας τα αδέλφια Lucovic

Τα δυο αδέλφια Lukovic Pavle και Luca συνεχίζουν και τη νέα σεζόν στον UCLan Cyprus Φοίνικα Πύλας. Οι δυο Σερβοκύπριοι άσοι γεννήθηκαν ο Luca στις 14 Σεπτεμβρίου 1995 και ο Pavle στις 16 Μαϊου 2000. Το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2020. Οι δυο παίκτες άρχισαν από την Ε.Ν.Π.

Στην Πάτρα η Αγάθη Γεωργίου

Στην Πάτρα και την Ε.Α. Πατρών συνεχίζει την καριέρα της η Αγάθη Γεωργίου. Η Λεμεσιανή πετοσφαιρίστρια θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη Β Εθνική. Η Αγάθη είναι 22 ετών και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Μάϊο του 2020.

Β Γυναικών: Aρχίζει το συναρπαστικό πρωτάθλημα με Ομίλους – Η πρεμιέρα

To πλέον ιδιαίτερο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών αρχίζει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Στο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο Ομίλους και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Στην 1η αγωνιστική θα γίνουν οι εξής αγώνες: A’ ΌΜΙΛΟΣ Αναγέννηση Δερ. – Μαραθώνας Κ. Β. (Γήπεδο Δερύνειας 19:30) Lemessos Volleyball – Δικέφαλος Γερ. (Κλειστό Πολεμιδιών 20:00) Eθνικός Λ. – …

Β Γυναικών: Aρχίζει το συναρπαστικό πρωτάθλημα με Ομίλους – Η πρεμιέρα Read More »

Πρεμιέρα στη Β Ανδρών με τρεις αγώνες

Με τρεις αγώνες κάνει πρεμιέρα το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2016. Στην 1η αγωνιστική θα γίνουν οι αγώνες: AΠΟΚ – Εθνικός Λατσιών (Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου – 19:45) Φοίνικας Πύλας UCLan Cyprus –A.O. Διόνυσος (Γήπεδο Πύλας – 20:00) E.N.A.ΑΘ –Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (Γήπεδο Αγ. Αθανασίου -20:00). O αγώνας Ολυμπιάδος Φρενάρους – Άρεως …

Πρεμιέρα στη Β Ανδρών με τρεις αγώνες Read More »

«Κυρίες» με ανατροπή στο Σούπερ Καπ

OΠΑΠ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Robo Markets ΑΕΛ 3-1 (23-25, 25-23, 25-19, 25-22)   Ιδανική αρχή για την Ανόρθωση στη νέα πετοσφαιρική σεζόν 2019-2020. Η «Μεγάλη Κυρία» κατέκτησε το βράδυ της Τρίτης στο «Κίτιον» το ΟΠΑΠ Σούπερ – Καπ Γυναικών κερδίζοντας με ανατροπή την αξιόμαχη Robo Markets ΑΕΛ με 3-1 σετ. Η Ανόρθωση είναι πανέτοιμη …

«Κυρίες» με ανατροπή στο Σούπερ Καπ Read More »

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ανδρών (Ολυμπιάς Φρ. – Άρης Πολεμίου)

Λόγω σχολικής εκδήλωσης στο Λύκειο Φώτη Πίττα ο αυριανός αγώνας πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας ανδρών ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ – ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ, αναβάλλεται και θα ορισθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει αργότερα η ΚΟΠΕ.

Β΄Κατηγορία ανδρών (ΑΠΟΚ Κύπρου)

Μετά από ενημέρωση του σωματείου ΑΠΟΚ Κύπρου όλοι οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας ανδρών στο γήπεδο Πανεπιστημίου Κύπρου θα αρχίζουν στις 19:45 αντί στις 19:30 που ήταν αρχικά ορισμένοι.

Β΄Κατηγορία γυναικών Β΄Όμιλος (ΑΠΟΚ Κύπρου)

Μετά από ενημέρωση του σωματείου ΑΠΟΚ Κύπρου όλοι οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας γυναικών του Β΄Ομίλου  στο γήπεδο Πανεπιστημίου Κύπρου θα αρχίζουν στις 19:45 αντί στις 19:30 που ήταν αρχικά ορισμένοι.

Scroll to Top