Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γ) – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Γ)

Διαιτησία

Α' Διαιτητής
Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Β' Διαιτητής
Μ. ΑΝΤΩΡΚΑΣ
A' Επόπτης
Μ. ΛΕΛΛΑΣ
B' Επόπτης
Ι. ΜΙΤΣΗΣ
A' Σημειωτής
Μ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Β' Σημειωτής
Σ. ΖΑΝΕΤΤΟΥ
Παρ. Διαιτησίας
Π. ΤΟΦΗ
Παρ. Αγώνα
Τ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Αποτέλεσμα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 Σετ4 Σετ5 ΣετΣκορ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ251723141
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ212525253

Γήπεδο

Δερύνεια

Περίληψη

Tην «έσπρωξε στον γκρεμό»
ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 1-3 (25-21, 17-25, 23-25, 14-25)
Το ΘΟΙ Αυγόρου έκανε την 16η αγωνιστική – δεύτερη της δεύτερης φάσης, το αποφασιστικότερο βήμα για τη σωτηρία. Την Τρίτη μέσα στη Σάλα Δερύνειας επικράτησε με ανατροπή της Αναγέννησης με 1-3 σετ και ξέφυγε 10 βαθμούς από τις «πράσινες» και την 8η θέση που οδηγεί στη Β Κατηγορία. Παράλληλα, η ομάδα του Αυγόρου ανέβηκε στη δεύτερη θέση του Ομίλου διαβάθμισης με 14 βαθμούς. Η Αναγέννηση έχασε τον καθοριστικό αγώνα αφού δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα που εξασφάλισε κερδίζοντας το πρώτο σετ και τέσσερεις αγωνιστικές πριν από το τέλος είναι σε πολύ – πολύ δυσμενή θέση.

Την ψυχολογία με το μέρος της κατάφερε να φέρει η Αναγέννηση που στο μεγάλο ντέρμπι κέρδισε το πρώτο σετ 25-21 σε 24 λεπτά και προηγήθηκε με 1-0 σετ. Το ΘΟΙ έχασε την επαφή με το σκορ στα τελικά στάδια του σετ.

To ΘΟΙ αντέδρασε άμεσα στο ντέρμπι σωτηρίας και κέρδισε το δεύτερο σετ 17-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το ΘΟΙ επιβλήθηκε σε καθοριστικά σημεία επικρατώντας σε 23 λεπτά.

Το αποφασιστικό βήμα για τη νίκη έκανε το ΘΟΙ Αυγόρου στο τρίτο σετ. Η ομάδα του Λ. Νοβάκοφ επικράτησε με 23-25 μετά από «μάχη» 26 λεπτών και ανέτρεψε τα δεδομένα.

Με όλη του την άνεση, αφού η ανατροπή του πρόσφερε «φτερά» το ΘΟΙ κέρδισε το τέταρτο σετ με 14-25 σε 22 λεπτά και έγραψε το 1-3.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(I. ΚΟΥΜΗΣ):Ειρ. Λουκά, Σιμμόνια, Χατζηθωμά, Σομπόλ,Γκρίμπαν, Αντωνίου – Λίμπερο: Tρισόκκα – Αλλαγές: Μ. Λουκά.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ):Χατζηκωνσταντίνου, Φόρτες, Λεγκρός,Κάρυου, Κάμπος, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Νικόλα, Χαραλάμπους.

Scroll to Top