Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ) – ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Γ)

Διαιτησία

Α' Διαιτητής
Χ. ΜΑΙΦΟΣΙΗΣ
Β' Διαιτητής
Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
A' Επόπτης
Χ. ΜΗΤΡΟΦΑΝΟΥΣ
B' Επόπτης
Π. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
A' Σημειωτής
Α. ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ
Β' Σημειωτής
Τ. ΣΟΥΡΟΥΛΛΑΣ
Παρ. Διαιτησίας
Π. ΤΟΦΗ
Παρ. Αγώνα
Ι. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Αποτέλεσμα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 Σετ4 Σετ5 ΣετΣκορ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.142521201
ΠΑΦΙΑΚΟΣ251225253

Περίληψη

Ο Korantina Homes Παφιακός πανηγυρίζει από την Τρίτη το βράδυ τη σπουδαία πρόκριση στο φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Η ομάδα της Πάφου για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί στη γιορτή του βόλεϊ με στόχο το καλύτερο το διήμερο 12 και 13 Απριλίου 2019 στο «Λευκόθεο».

Η ομάδα του Στ. Μασιά ήταν εντυπωσιακή στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» και απέκλεισε με δεύτερη νίκη 1-3 μια ιστορική ομάδα την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, που ήθελε να βρεθεί με τη σειρά της στο φάϊναλ – φορ.

Ο Korantina Homes Παφιακός έδειξε «τα δόντια» του από το πρώτο σετ όταν κέρδισε με άνεση 14-25 και αφού προηγήθηκε 0-1 έβαλε πίεση στην Ολυμπιάδα. Στο δεύτερο σετ η προσφυγική ομάδα έπαιξε ωραίο βόλεϊ και ανταπέδωσε κερδίζοντας 25-12 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το τρίτο σετ όμως ήταν καθοριστικό και προσυπόγραψε την ομάδα που θα προκρινόταν. Η ομάδα της Πάφου κέρδισε 21-25 και με το υπέρ της 1-2 πέρασε στο φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου. Όλα πλέον είχαν κριθεί και το τέταρτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Korantina Homes Παφιακό να κερδίζει 20-25 και να σφραγίζει τη νίκη με 1-3 και την πρόκριση.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Πέτρου, Μποζιάνου, Γκούντγουορθ, Χέρβεϊ, Χαραλάμπους, Νικολογιάννη – Λίμπερο: Κούτα – Αλλαγές: Ψιλογένη, Προκοπίου, Γεωργιάδου, Οικονομίδου – Λίμπερο: Χρ. Μαραγκού.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ( ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Τολεντίνο, Μίλκα, Γιωργάλλα, Τίλεϊ, Βέρμπλ, Τάκη – Λίμπερο: Κουππή – Αλλαγές: Νικολάου, Χριστοδούλου, Σάββα.

Scroll to Top