Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Διαιτησία

Α' Διαιτητής
Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Β' Διαιτητής
Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
A' Επόπτης
Μ. ΠΙΤΤΑΛΗΣ
B' Επόπτης
Α. ΑΝΤΩΝΙΟΥ
A' Σημειωτής
Ε. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ
Β' Σημειωτής
Ε. ΣΙΑΠΑΝΗ
Παρ. Διαιτησίας
Γ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
Παρ. Αγώνα
Γ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

Αποτέλεσμα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 Σετ4 Σετ5 ΣετΣκορ
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ2118230
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ2525253

Γήπεδο

Θεμιστόκλειο
Θεμιστόκλειο, Πάνω Πολεμίδια, Κύπρος

Περίληψη

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα που μέσα στο «Θεμιστόκλειο» κέρδισε την Ανόρθωση με 3-0 σετ και πήρε το πρώτο βαρωσιώτικο ντέρμπι της χρονιάς. Ο αγώνας ήταν κλειστός και οι «ερυθρόλευκοι» του Μπρουκς φάνηκαν πιο έτοιμοι τις κρίσιμες στιγμές. Η Νέα Σαλαμίνα ανέβηκε στους έξι πόντους, ενώ η Ανόρθωση δέχθηκε τη δεύτερή της ήττα και έμεινε στους τρεις.

Το βαρωσιώτικο ντέρμπι πρόσφερε συγκινήσεις στο πρώτο σετ αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κερδίσουν ένα ισοδύναμο αγώνα με 25-21 και να προηγηθούν 1-0 «παγώνοντας» το «Θεμιστόκλειο».

Η Νέα Σαλαμίνα στο δεύτερο σετ έπαιξε ωραίο βόλεϊ και κέρδισε με 25-18 αφού πήρε διαφορά που την βοήθησε στην εξέλιξη του σετ. Το 2-0 ήταν γερή βάση για τη νίκη.

Η Ανόρθωση προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα στο τρίτο σετ και να μείνει στον αγώνα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πτοήθηκσν και κατάφεραν να κερδίσουν 25-23 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Σπύρου, Ερέρα, Παναγιωτίδης, Παγιάν, Κοντός, Στρουγκάρεβιτς – Λίμπερο:Χαραλαμπίδης. – Αλλαγές: Χρυσοστόμου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΦΡ. ΜΠΡΟΥΚΣ): Σιαπάνης, Γκούϊμοντ,Λαρραχόντο,Κορνιένκο, Παφίτης, Χρυσοστόμου –Λίμπερο Αντωνίου. – Αλλαγές: Σοφοκλέους, Καλαφάτης, Παπαδημητρίου.

Scroll to Top