Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (Γ) – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γ)

Διαιτησία

Α' Διαιτητής
Σ. ΦΛΟΥΡΗΣ
Β' Διαιτητής
Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
A' Επόπτης
Ν. ΤΖΙΑΚΟΥΡΗΣ
B' Επόπτης
Ε. ΑΣΣΗ
A' Σημειωτής
Σ. ΚΑΙΜΑΚΛΙΩΤΟΥ
Β' Σημειωτής
Α. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Αποτέλεσμα

Όνομα1 Σετ2 Σετ3 Σετ4 Σετ5 ΣετΣκορ
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ252524253
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ222126081

Γήπεδο

Αθλ.Κέντρο Ανόρθ.
Κλεοβούλου, Αγλαντζιά, Κύπρος

Περίληψη

Ζορίστηκε, αλλά τελικά πήρε το ζητούμενο που ήταν το τρίποντο η Ανόρθωση κερδίζοντας στην έδρα της την εντυπωσιακή για τρία σετ Αναγέννηση με 3-1 σετ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η Αναγέννηση κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά «άδειασε» στο τέταρτο σετ με την ομάδα του Μπόσκοβιτς να το εκμεταλλεύεται.

Αιφνιδίασε η Αναγέννηση Δερύνειας και παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική στο πρώτο σετ βάζοντας δύσκολα στις πρωταθλήτριες. Μετά από ένα σετ με ωραίο θέαμα η Ανόρθωση επιβλήθηκε 25-22 και πήρε το πάνω χέρι με το 1-0 στον αγώνα.

Ο αγώνας ήταν πολύ ενδιαφέρον και στο δεύτερο σετ με τη «Μεγάλη Κυρία» να κερδίζει την εξαιρετική ξανά Αναγέννηση με 25-21 και να γράφει το 2-0 σετ.

Εντυπωσιακό το τρίτο σετ και εξίσου εντυπωσιακή η Αναγέννηση Δερύνειας η οποία κέρδισε το σετ στους έξτρα πόντους με 26-24 αφού τα πάντα ήταν ανοικτά μέχρι το τέλος, αφού και η Ανόρθωση τα έδωσε όλα για να κερδίσει. Το 1-2 έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα της Δερύνειας.

Το τέταρτο σετ δεν είχε καμιά απολύτως σχέση με τα τρία προηγούμενα. Η Ανόρθωση έπαιξε φοβερό βόλεϊ και δεν άφησε την Αναγέννηση να αντιδράσει. Μοιραία, οι πρωταθλήτριες κέρδισαν 25-08 και πήραν το δύσκολο ομολογουμένως τρίποντο με 3-1 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Καετάνο, Ριαλά, Ράντονιτς,Σιακίδου, Σταυρινίδου, Βασιλείου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Xαραλάμπους, Κακουρή, Χριστοδούλου.

Προηγούμενες Συναντήσεις

Λεπτομέρειες

Ημερομ. Ώρα Κατηγορία Χρονιά ΑΦ
23/10/2018 8:00 pm ΟΠΑΠ Α' Γυναικών 2018-2019 6
Scroll to Top