Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Γ) – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ)

Διαιτησία

Α' Διαιτητής
Α. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Β' Διαιτητής
Κ. ΚΟΓΙΩΝΗΣ
A' Επόπτης
Α. ΠΗΛΕΑ
B' Επόπτης
Α. ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
A' Σημειωτής
Χ. ΚΚΕΛΗ
Β' Σημειωτής
Μ. ΧΑΡΠΙΔΗ
Παρ. Διαιτησίας
Γ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
Παρ. Αγώνα
Γ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

Αποτέλεσμα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 Σετ4 Σετ5 ΣετΣκορ
ΠΑΦΙΑΚΟΣ221525201
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.252523253

Γήπεδο

Αφροδίτη
Aphrodite Sports Hall, B6, Paphos, Cyprus

Περίληψη

Σημαντικό τρίποντο, το πρώτο στη σεζόν για την Ολυμπιάδα που επιβλήθηκε στο «Αφροδίτη» του «Korantina Ηomes» Παφιακού με 3-1 σετ. Ο αγώνας ήταν όπως αναμενόταν αρκετά ενδιαφέρον με τις Παφίτισσες να κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά η εμπειρία των Νεαπολίτισσων φάνηκε σε κρίσιμα σημεία.

Ντέρμπι ήταν το πρώτο σετ με τις παίκτριες του Θανάση Κατσιγιάννη να «χτυπούν» εκεί που έπρεπε και να κερδίζουν το πρώτο σετ με 25-22 απέναντι σε ένα ισάξιο «Κorantina Homes» Παφιακό.

Η Ολυμπιάδα έπαιξε εκπληκτικό βόλεϊ στο δεύτερο σετ και αφού ξέφυγε στο σκορ κέρδισε με 25-15 και το σκορ ανέβηκε στο 2-0. Οι Παφίτισσες είχαν πολλά προβλήματα σε αυτό το σετ και το έχασαν.

Ο «Korantina Homes» Παφιακός φάνηκε πολύ «σκληρός» στο τρίτο σετ αφού παρά το 0-2 αντέδρασε όπως έπρεπε και κέρδισε το σετ με 25-23. Οι «μπλε» μείωσαν σε 1-2 σε ένα σετ όπου και η Ολυμπιάδα έπαιξε ωραίο βόλεϊ και έχασε στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα του Κατσιγιάννη δεν πτοήθηκε και στο τέταρτο σετ επιβλήθηκε με 25-20 εξασφαλίζοντας τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα με 3-1 σετ.

Korantina Homes» ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Γιωργάλλα, Τολεντίνο, Μίλκα, Χριστοδούλου, Χατζηλαμπρή, Τοάζζι – Λίμπερο: Tσαγγάρη. – Αλλαγές: Δημητρίου, Τάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Μορόνου, Γκούντγουορθ, Πέτρου, Χαραλάμπους, Χέρβεϊ Γεωργιάδου , – Λίμπερο 1: Kούτα, – Λίμπερο 2: Xρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Oικονομίδου, Μποζίνου, Προκοπίου, Χαραλαμπίδου.

Προηγούμενες Συναντήσεις

Ημερομ.Ομ. ΕντόςΑποτέλεσμαΟμ. ΕκτόςΏρα

Λεπτομέρειες

Ημερομ. Ώρα Κατηγορία Χρονιά ΑΦ
23/10/2018 8:00 pm ΟΠΑΠ Α' Γυναικών 2018-2019 8
Scroll to Top