Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Γ) – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ)

8:00 pm
Preview

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα Κατηγορία Περίοδος Τελικό
23/10/2018 8:00 pm ΟΠΑΠ Α' Γυναικών 2018-2019 140'

Διαιτητές

Α' ΔιαιτητήςΒ' ΔιαιτητήςA' ΕπόπτηςB' ΕπόπτηςA' ΣημειωτήςΒ' ΣημειωτήςΠαρ. ΔιαιτησίαςΠαρ. Αγώνα
Α. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣΚ. ΚΟΓΙΩΝΗΣΑ. ΠΗΛΕΑΑ. ΠΟΛΥΔΩΡΟΥΧ. ΚΚΕΛΗΜ. ΧΑΡΠΙΔΗΓ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣΓ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

Αποτελέσματα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 Σετ4 ΣετΣκορ
ΠΑΦΙΑΚΟΣ221525201
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.252523253

Γήπεδο

Αφροδίτη
Aphrodite Sports Hall, B6, Paphos, Cyprus

Περίληψη

Σημαντικό τρίποντο, το πρώτο στη σεζόν για την Ολυμπιάδα που επιβλήθηκε στο «Αφροδίτη» του «Korantina Ηomes» Παφιακού με 3-1 σετ. Ο αγώνας ήταν όπως αναμενόταν αρκετά ενδιαφέρον με τις Παφίτισσες να κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά η εμπειρία των Νεαπολίτισσων φάνηκε σε κρίσιμα σημεία.

Ντέρμπι ήταν το πρώτο σετ με τις παίκτριες του Θανάση Κατσιγιάννη να «χτυπούν» εκεί που έπρεπε και να κερδίζουν το πρώτο σετ με 25-22 απέναντι σε ένα ισάξιο «Κorantina Homes» Παφιακό.

Η Ολυμπιάδα έπαιξε εκπληκτικό βόλεϊ στο δεύτερο σετ και αφού ξέφυγε στο σκορ κέρδισε με 25-15 και το σκορ ανέβηκε στο 2-0. Οι Παφίτισσες είχαν πολλά προβλήματα σε αυτό το σετ και το έχασαν.

Ο «Korantina Homes» Παφιακός φάνηκε πολύ «σκληρός» στο τρίτο σετ αφού παρά το 0-2 αντέδρασε όπως έπρεπε και κέρδισε το σετ με 25-23. Οι «μπλε» μείωσαν σε 1-2 σε ένα σετ όπου και η Ολυμπιάδα έπαιξε ωραίο βόλεϊ και έχασε στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα του Κατσιγιάννη δεν πτοήθηκε και στο τέταρτο σετ επιβλήθηκε με 25-20 εξασφαλίζοντας τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα με 3-1 σετ.

Korantina Homes» ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Γιωργάλλα, Τολεντίνο, Μίλκα, Χριστοδούλου, Χατζηλαμπρή, Τοάζζι – Λίμπερο: Tσαγγάρη. – Αλλαγές: Δημητρίου, Τάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Μορόνου, Γκούντγουορθ, Πέτρου, Χαραλάμπους, Χέρβεϊ Γεωργιάδου , – Λίμπερο 1: Kούτα, – Λίμπερο 2: Xρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Oικονομίδου, Μποζίνου, Προκοπίου, Χαραλαμπίδου.

Παλιές Αναμετρήσεις

ΗμερομηνίαΕντόςΑποτελέσματαΕκτόςΏρα
Scroll to Top