Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ) – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

8:00 pm
Preview

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα Κατηγορία Περίοδος Τελικό
06/11/2018 8:00 pm ΟΠΑΠ Α' Γυναικών 2018-2019 140'

Διαιτητές

A' ΕπόπτηςB' ΕπόπτηςA' ΣημειωτήςΒ' ΣημειωτήςΠαρ. ΔιαιτησίαςΠαρ. ΑγώναΑ' ΔιαιτητήςΒ' Διαιτητής
Κ. ΠΥΘΑΡΙΔΗΣΠ. ΚΑΥΚΑΛΙΑΣΕ. ΣΙΑΠΑΝΗΕ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥΠ. ΤΟΦΗΒ. ΓΕΩΡΓΙΟΥΑ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΓ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποτελέσματα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 ΣετΣκορ
ΑΠΟΛΛΩΝ1318180
ΑΕΚ2525253

Γήπεδο

Απόλλων
Apollon FC, Thirotou Georgiou, Limassol, Cyprus

Περίληψη

«Επέστρεψε» με νίκη στο ντέρμπι
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ – Τεχνοοικία ΑΕΚ 0-3 (13-25, 18-25, 18-25)

Με εμφαντική νίκη 3-0 μέσα στην «Απόλλων Αρένα» επέστρεψε η Τεχνοοικία ΑΕΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση στο «Κίτιον». Οι «κιτρινοπράσινες» έπαιξαν ωραίο βόλεϊ και κέρδισαν τον Απόλλωνα που έμεινε πίσω από προηγούμενες εμφανίσεις του. Με τη νίκη αυτή η Τεχνοοικία ΑΕΚ έπιασε τον Απόλλωνα στη δεύτερη θέση με 09 βαθμούς. Η Άντρη Ιορδάνους αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με τη φανέλα της Τεχνοοικία ΑΕΚ και επέστρεψε στην «Απόλλων Αρένα».

Εντυπωσιακά μπήκε στο ντέρμπι η Τεχνοοικία ΑΕΚ που ελέγχοντας πλήρως τον αγώνα κέρδισε το σετ με 25-13 «παγώνοντας» την «Απόλλων Αρένα», αφού οι «γαλάζιες» αιφνιδιάστηκαν.

Καλύτερο το θέαμα στο δεύτερο σετ με τον Απόλλωνα να εμφανίζεται πιο ανταγωνιστικός αλλά και πάλι η Τεχνοοικία ΑΕΚ έλεγξε τον αγώνα κερδίζοντας με 25-18 αυξάνοντας το προβάδισμά της σε 2-0.

Ωραίο σετ έγινε και στο τρίτο σετ με τις «γαλάζιες» να προσπαθούν, αλλά τις «κιτρινοπράσινες» πιο άνετες να κερδίζουν 25-18 και να φεύγουν με το διπλό από τη Λεμεσό και το 3-0 σετ.

ΑΠΟΛΛΩΝ(Λ. ΓΑΙΤΑΝΑΚΗΣ):Καριόκα, Αγκουέρο,Δ. Σιμανόφσκι,Ιωαννίδου,Πέρεζ, Μανίταρου – Λίμπερο: Ζακχαίου. – Αλλαγές: Κέστα, Ι. Σιμανόφσκι, Χριστοφόρου.

Τεχνοοικία ΑΕΚ(ΑΛ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ): Iορδάνους, Γκόγκιτς,Στρίμερ, Αιμ. Δημητρίου,Λοβ, Στυλιανού – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Kαρακώστα, Νατ. Στυλιανού.

Scroll to Top