Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γ)

Διαιτησία

Α' Διαιτητής
Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Β' Διαιτητής
Μ. ΑΝΤΩΡΚΑΣ
A' Επόπτης
Σ. ΚΑΡΚΙΔΗΣ
B' Επόπτης
Α. ΖΟΡΛΗΣ
A' Σημειωτής
Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Παρ. Διαιτησίας
Ν. ΕΥΓΕΝΙΟΥ
Παρ. Αγώνα
Β. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποτέλεσμα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 Σετ4 Σετ5 ΣετΣκορ
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ2525253
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ2223190

Περίληψη

Βήμα… σωτηρίας
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 3-0 (25-22, 25-23, 25-19)
Βήμα σωτηρίας έκανε το ΘΟΙ Αυγόρου στην 14η και τελευταία αγωνιστική της ρέγκιουλαρ σίζον στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.
Η ομάδα του Νοβάκωφ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την έδρα της στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και κέρδισε με 3-0 την Αναγέννηση Δερύνειας. Το ΘΟΙ ανέβηκε στους 08 βαθμούς αφήνοντας στους 04 την Αναγέννηση και τα πάντα θα κριθούν στον Όμιλο διαβάθμισης όπου θα ανταμώσουν δυο φορές.

Με νύχια και με δόντια πάλεψαν «μελανόλευκες» και πράσινες» στο τερέν της Τεχνικής Σχολής Αυγόρου με το ΘΟΙ όμως να επιβάλλεται 25-22 και να ανακτά το ψυχολογικό προβάδισμα στο ντέρμπι της ουράς.
Το δεύτερο σετ δεν διέφερε σε καμιά περίπτωση από το πρώτο, αφού το σασπένς διατηρήθηκε. Το ΘΟΙ κατάφερε πάλι να κερδίσει αυτή τη φορά 25-23 και να αυξήσει σε 2-0 σετ το προβάδισμά της.

Στο τρίτο σετ με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του ΘΟΙ κέρδισε με 25-19 και εξασφάλισε το τρίποντο.

ΘΟΙ ΑΥΓ. (Λ. ΝΟΒΑΚΩΦ): Φόρτες, Λεγκρός, Κάρυου, Κάμπος, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Χασραλάμπους,.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Ι. ΚΟΥΜΗ): Ειρ. Λουκά, Σορένια, Χατζηθωμά, Σομπόλ, Γκρίμπαν, Αντωνίου – Λίμπερο: Μ. Λουκά. – Αλλαγές: Φελλά.

Scroll to Top