Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ

Διαιτησία

Α' Διαιτητής
Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Β' Διαιτητής
Ν. ΑΝΤΩΝΙΟΥ
A' Επόπτης
Α. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
B' Επόπτης
Σ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
A' Σημειωτής
Μ. ΧΑΡΠΙΔΗ
Β' Σημειωτής
Π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Παρ. Διαιτησίας
Γ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
Παρ. Αγώνα
Β. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποτέλεσμα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 Σετ4 Σετ5 ΣετΣκορ
ΠΑΦΙΑΚΟΣ2525253
ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ1722090

Γήπεδο

Αφροδίτη
Aphrodite Sports Hall, B6, Paphos, Cyprus

Περίληψη

Πήρε αυτό που ήθελε

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 3-0 (25-17, 25-22, 25-09)

Τη νίκη που του επιτρέπει να ισοβαθμεί με την Ομόνοια στους 11 βαθμούς πέτυχε ο Green Air Παφιακός κερδίζοντας την ΑΕ Καραβά με 3-0 στο «Αφροδίτη». Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου ήταν σοβαρή και η ΑΕ Καραβά την δυσκόλεψε στο δεύτερο σετ που ήταν ανταγωνιστικό. Ελπίδα για το μέλλον η συμμετοχή των νεαρών παικτών των δυο ομάδων κυρίως στο τρίτο σετ.

Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου έπαιξε πολύ ωραίο βόλεϊ στο πρώτο σετ και διατηρούσε προβάδισμα ασφαλείας 15-08 για να κερδίσει 25-17 σε 26’

Στο δεύτερο σετ όμως η ΑΕ Καραβά έβαλε πολύ δύσκολα στον Green Air Παφιακό, αφού παρά το αρχικό ξέσπασμα της Παφιακής ομάδας η προσφυγική ομάδα μείωσε στον πόντο 15-16. Ο Green Air Παφιακός «επέστρεψε» διατήρησε μια μικρή διαφορά δυο πόντων 22-20 για να κερδίσει 25-22 σε 29’ και το 2-0 ήταν γεγονός.

Στο τρίτο σετ ο Green Air Παφιακός επιχείρησε να διατηρήσει σταθερή διαφορά (09-05). Ακολούθως, η ΑΕ Καραβά το παιχνίδι είχε μόνο ένα πρωταγωνιστή τον Green Air Παφιακό που μεγάλωνε συνεχώς τη διαφορά για να κερδίσει πολύ εύκολα 25-09 σε 27’. Στο σετ είχαν την τιμητική τους οι νεαροί και οι παγκίτες των δυο ομάδων.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Caetano, Shvalev, Verissimo, Οικονομίδης, Ανδρέου, Knezevic – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Παφίτης, Σκορδής, Μαυρομμάτης, Μιχαήλ.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(MOLCHANOV): Χριστοφή, Παναγιωτίδης, Μιλτιάδους, Rodolpho, Ramma, Φιλοκράτους – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Μιχαήλ, Ιωαννίδης.

Scroll to Top