Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Γ) – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Γ)

8:00 pm
Preview

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα Κατηγορία Αγ. Περίοδος Τελικό Θεατές
19/11/2019 8:00 pm ΟΠΑΠ Α' Γυναικών 2019-2020 140' 70

Διαιτητές

B' ΕπόπτηςA' ΣημειωτήςΒ' ΣημειωτήςΠαρ. ΔιαιτησίαςΠαρ. ΑγώναΑ' ΔιαιτητήςΒ' ΔιαιτητήςA' Επόπτης
Γ. ΛΟΙΖΟΥΠ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΝ. ΦΛΟΥΡΗΙ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣΓ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣΜ. ΑΝΤΩΡΚΑΣΙ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣΑ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αποτελέσματα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 ΣετΣκορ
ΠΑΦΙΑΚΟΣ2525253
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ1617140

Γήπεδο

Αφροδίτη
Aphrodite Sports Hall, B6, Paphos, Cyprus

Περίληψη Αγώνα

 

 

 

 

 

Άνετος στην έδρα του

Με άνεση ο Korantina Homes Παφιακός κέρδισε στο «Αφροδίτη» το ελλιπές UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ σε 76’ και παραμένει στην τετράδα. Η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη επιβλήθηκε εύκολα, ενώ το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου δεν είχε λύσεις και έμεινε στην 7η θέση.

Ο Korantina Homes Παφιακός με νέο πρόσωπο την Βραζιλιάνα Batista  δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο σετ αφού από την αρχή είχε τα ηνία πήρε διαφορά 10 πόντων για να επιβληθεί με 25-16 σε 23’

Η ομάδα της Πάφου παίζοντας ωραίο βόλεϊ επιβλήθηκε κατά κράτος αφού ξέφυγε στο δεύτερο σετ 15-09. Η ομάδα του Περόπουλου προσπάθησε να μείνει στον αγώνα, αλλά αυτή του Γιαπάνη είχε τις λύσεις κερδίζοντας με 25-17 σε 22’ για να διαμορφωθεί το 2-0 σετ.

Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου μπήκε ζωντανά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα 02-04. Ο Korantina Homes Παφιακός επανήλθε και προηγήθηκε 08-05. Σταδιακά, η διαφορά ανέβαινε και οι Παφίτισσες κέρδισαν 25-14 σε 21’.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Γ.ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Batista, Κωνσταντίνου, Melo, Θεοτή, Da Silva, Ιορδάνους – Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Χριστοδούλου, Τίλλεϊ.

UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(ΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ): Ζυμαράκη, Jocic, Χρίστου, Μιχαήλ,Scaric,  Ευσταθίου– Λίμπερο: Παπαδοπούλου – Αλλαγές: Όθωνος, Λουκά.

 

Όνομα Παρατηρητή
Γιώργος Στεφανίδης
Παρατηρήσεις Παρατηρητή/Διαιτητή (Γηπεδικά)
Δεν υπήρχαν καρέκλες στους χώρους ποινής στους πάγκους των δύο ομάδων. Οι αποστάσεις των πάγκων και το τραπέζι της γραμματείας δεν ήταν σωστές. Υπήρχαν 15 λάμπες καμένες. Την προηγούμενη εβδομάδα μέτρησα 7 λάμπες καμένες. Είναι καμένες ή απλά δεν τις ανάβουν. Δεν υπήρχαν ball boys στο γήπεδο. Εμγανίστηκαν 4 στο δεύτερο σετ. Υπήρχε περίφραξη με διαφημιστικές πινακίδες.
Scroll to Top