Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΑΕΛ (Γ) – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Γ)

Διαιτησία

Α' Διαιτητής
Κ. ΚΟΓΙΩΝΗΣ
Β' Διαιτητής
Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
A' Επόπτης
Σ. ΣΤΑΥΡΟΥ
B' Επόπτης
Π. ΚΟΝΙΑΡΑΚΗΣ
A' Σημειωτής
Δ. ΠΕΤΡΟΥ
Β' Σημειωτής
Π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Παρ. Αγώνα
Γ. ΔΩΡΙΤΗΣ

Αποτέλεσμα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 Σετ4 Σετ5 ΣετΣκορ
ΑΕΛ 2525253
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ0717180

Γήπεδο

ΑΕΛ
Μόρφου 9A, Limassol, Cyprus

Περίληψη

Πολύ εύκολα η Robo Markets ΑΕΛ

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 3-0 (25-07, 25-17, 25-18)

Παίζοντας πάρα πολύ καλό βόλεϊ και κυρίως με πλήρη σοβαρότητα η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου στο Κλειστό «Νίκος Σολωμονίδης» με 3-0 σετ και έμεινε στη 2η θέση. Κέρδος για την ομάδα του Μασιά η χρησιμοποίηση πολλών νεαρών παικτριών. Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου που έκανε καλή προσπάθεια μετά το πρώτο σετ δέχθηκε την ήττα και έμεινε στην 7η θέση. Ο αγώνας κράτησε 62’.

Αποτελεσματική η Robo Markets ΑΕΛ δεν άφησε περιθώρια στο φιλότιμο UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου. Στο πρώτο σετ οι «γαλαζοκίτρινες» κέρδισαν με 25-07 σε 16’. Στο δεύτερο σετ ο κ. Μασιάς είδε στον πάγκο του βάζοντας τις νεαρές Κατσουνωτού και Οικονομίδου με το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου να είναι κάπως ανταγωνιστικό, αλλά η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε με 25-17 σε 23’

Στο τρίτο σετ η Robo Markets ΑΕΛ δεν έπεσε… στην παγίδα της χαλαρότητας και ολοκλήρωσε τον αγώνα με άλλο ένα νικηφόρο σετ με 25-18 σε 23’.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ):de Souza Moreira, Dudnikova, Πεχλιβάνη, Stediile, Παύλου, – Λίμπερο: Στεφανίδη – Gryban –Aλλαγές: Κατσουνωτού, Οικονομίδου, Κοκκή, Θεοδοσίου

UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (ΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ): Χρίστου, Jojic, Zυμαράκη,Ευσταθίου, Λουκά, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου – Αλλαγές: Κάρυου, Όθωνος.

Scroll to Top