Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Γ) – ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Γ)

Διαιτησία

Α' Διαιτητής
Μ. ΚΟΚΚΩΝΗ
Β' Διαιτητής
Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
A' Επόπτης
Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
B' Επόπτης
Β. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
A' Σημειωτής
Μ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Β' Σημειωτής
Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Παρ. Αγώνα
Α. ΚΑΛΛΗΣ

Αποτέλεσμα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 Σετ4 Σετ5 ΣετΣκορ
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ0509180
ΠΑΦΙΑΚΟΣ2525253

Περίληψη

Βλέπει ακόμα και πρωτιά

ΤΕΧΝ. ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ 0-3 (05-25, 09-25, 18-25)

Επιβεβαιώνοντας τη φόρμα της η ομάδα του Korantina Homes Παφιακός «καθάρισε» στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το φιλότιμο UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 0-3 σετ σε 64’ για τη 12η Αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα της Πάφου διατηρεί ελπίδες ακόμα και για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.  Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου που έκανε πιο έντονη την παρουσία του στο τρίτο σετ αγωνίστηκε χωρίς την αρχηγό του Ελένη Μιχαήλ.

Χωρίς φρένα άρχισε ο Korantina Homes Παφιακός που προηγήθηκε 01-18 κάνοντας περίπατο στο πρώτο σετ. Η ομάδα της Πάφου σε 19 λεπτά πήρε το σετ με 20 πόντους διαφορά 05-25 και έκανε το 0-1.

Δεν διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα στο δεύτερο σετ με τον Korantina Homes Παφιακό να ξεφεύγει επικίνδυνα 02-14. Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό του Korantina Homes Παφιακό παρά τις προσπάθειες του προπονητή του μέσω των τάϊμ – άουτ. Το σκορ ανέβηκε στο 06-21 με τον κ. Κωνσταντινίδη να κάνει και αλλαγές. To δεύτερο σετ ολοκληρώθηκε σε 20’ 09-25 για την ομάδα της Πάφου που αύξησε σε 0-2 σετ.

Οι παίκτριες του Κωνσταντινίδη ήταν σοβαρές και στο τρίτο σετ με συνέπεια να προηγηθούν 04-10. Η ομάδα του Αυγόρου εμφανίστηκε κάπως βελτιωμένη και μείωσε σε  11-14. Ο Korantina Homes Παφακός που συνέχισε με την Tilley αντί της De Souza στην εξάδα δεν μπορούσε να πάρει τη διαφορά που ήθελε 13-16. Ωστόσο, ένα μικρό σερί για την ομάδα του Κωνσταντινίδη που απέσυρε και την Ιορδάνους είχε ως συνέπεια το σκορ να διαμορφωθεί στο 15-22 ξεκαθαρίζοντας την υπόθεση νίκη, την οποία  πήρε με 18-25 σε 25’.

UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (ΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ): Ζυμαράκη, Ευσταθίου, Λουκά, Jocic,Χρίστου, Όθωνος – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Κάρυου.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ): Da Silva, Θεοτή, De Souza, Κωνσταντίνου, Ιορδάνου, Batista –Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Χριστοδούλου, Tilley, Σκαρβέλλη.

Scroll to Top