Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ)

8:30 pm
Preview

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα Κατηγορία Περίοδος Τελικό
24/01/2019 8:30 pm ΟΠΑΠ Α' Γυναικών 2018-2019 140'

Διαιτητές

Α' ΔιαιτητήςΒ' ΔιαιτητήςA' ΕπόπτηςB' ΕπόπτηςA' ΣημειωτήςΒ' ΣημειωτήςΠαρ. ΔιαιτησίαςΠαρ. Αγώνα
Α. ΔΑΝΙΗΛΣ. ΦΛΟΥΡΗΣΣ. ΚΑΡΚΙΔΗΣΠ. ΣΑΡΑΝΤΗΣΕ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥΜ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣΠ. ΤΟΦΗΤ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Αποτελέσματα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 ΣετΣκορ
ΑΕΚ2527283
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.2125260

Γήπεδο

Κίτιον
Giorgou Christodoulidi, Larnaca, Cyprus

Περίληψη

«Κιτρινοπράσινο» το μεγάλο ντέρμπι

«ΚΙΤΙΟΝ»: Τεχνοοικία ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ 3-0 (25-21, 27-25, 28-26)
Σε ένα σπουδαίο από κάθε άποψη αγώνα – πραγματικό ντέρμπι, με δυο σετ να κρίνονται στους έξτρα πόντους, η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε την ισάξια Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα του Αλ. Πέτροβιτς ανέβηκε εκ νέου στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με τη φανέλα της οποίας έκανε ντεμπούτο η Ελλαδίτισσα Ασημίνα Νικολογιάννη, έδειξε ότι φέτος ανέβηκε επίπεδο και διεκδίκησε μέσα στο «Κίτιον» επί ίσοις όροις τη νίκη. Η ομάδα του Θανάση Κατσιγιάννη έμεινε στην 4η θέση με 19 βαθμούς.

 

Ωραίο θέαμα πρόσφεραν Τεχνοοικία ΑΕΚ και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στο ισοδύναμο πρώτο σετ. Οι «κιτρινοπράσινες» επιβλήθηκαν με 25-21 σε 28 λεπτά και προηγήθηκαν με 1-0. Για πρώτη φορά στην εξάδα της Ολυμπιάδας ήταν η νεαποκτηθείσα Ελλαδίτισσα Ασημίνα Νικολογιάννη.

Γεμάτο ένταση και πάθος ήταν το δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες να διεκδικούν με πείσμα τον κάθε πόντο. Τελικά, η Τεχνοοικία ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το σετ με 27-25 και αύξησε σε 2-0 το προβάδισμά της.

Εντυπωσιακό ήταν και το τρίτο σετ με τις «κιτρινοπράσινες» και τις «κυανόλευκες» να διεκδικούν επί ίσοις όροις το σετ. Τελικά, οι γηπεδούχες κατάφεραν να επιβληθούν με 28-26 και να κερδίσουν τελικά το ντέρμπι με 3-0 σετ.

Τεχνοοικία ΑΕΚ (ΑΛ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ): Ιορδάνους, Γκόγκιτς, Στρίμερ, Νικ. Στυλιανού, Λοβ, Ειρ. Ιωάννου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Αιμ. Δημητρίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Πέτρου, Μποζάνου, Γκούντγουορθ, Χέρβεϊ, Χαραλάμπους, Νικολογιάννη – Λίμπερο: Kούτα. – Αλλαγές: Ψιλογένη.

Παλιές Αναμετρήσεις

ΗμερομηνίαΕντόςΑποτελέσματαΕκτόςΏρα
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.ΑΕΚ
Scroll to Top